• De Houtdraaierij

    De Houtdraaierij

 

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest in een scheepsmastenmakerij/houtdraaierij en een timmerbedrijf, startte E. Huijbertsen in 1965 een eigen houtdraaierij. Zoon Kees kwam in 1990 in het bedrijf werken. Beiden hebben lange tijd ervaring in dit werk en kunnen u dus goed van dienst zijn voor al uw houtbewerking en houtdraai projecten.

Wij doen ons werk met de hand, CNC en computer gestuurd. Ons werkterrein is de meubelindustrie, trappenindustrie, interieurbouw, aannemersbedrijven, scheepswerven, verlichtingindustrie, klokkenindustrie en uiteraard ook als u particulier bent. Of het nu gaat om een eenvoudige ballustrade of een gecompliceerd en afsluitbaar hekwerk voor uw woning, wij kunnen u voorzien van een passende oplossing. Daarin geven wij u tevens eerlijk advies over de toepasbaarheid van verschillende houtsoorten en de voordelen ervan. U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Zoals balkon-trap-sierhekwerk en sierlijsten voor binnen en buiten. Wij willen u ook graag van dienst zijn in het leveren van grote partijen. Ook massaproductie behoort tot onze mogelijkheden.

Wij kunnen draaiwerk maken tot een lengte van 360 cm lang en ca. 60 cm dik. Klik op de knop "projecten" om ons aanbod van verschillende producten en diensten te zien. Wij geven u van tevoren prijs op, tenzij anders overeengekomen.

Contactgegevens

Houtdraaierij Huybertsen & Zonen
Edisonweg 18b
3752 LV Bunschoten-Spakenburg

T +31 (0)33 - 299 68 12
M +31 (0)6 - 40 62 79 64
F +31 (0)33 - 299 68 29
E info@houtdraaierij-huybertsen.nl

Disclaimer

De informatie op deze internet site is naar wat redelijkerwijs mag worden verwacht actueel. Hieraan kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Tevens sluit E. Huybertsen & Zn. elke aansprakelijkheid uit welke hoofde dan ook uit die samenhangt met het gebruik van de informatie op deze internet site.