• Werkzaamheden

    Werkzaamheden

 

Houtdraaiwerk

Houtdraaiwerk

Voor al uw draaiwerk, zoals meubelpoten, kast- of bedonderdelen bent u bij ons aan het goede adres. U kunt zelf uw model en houtkeuze aangeven, desgewenst ontwerpen wij een passend model voor uw draaiwerk.
Balkonhekwerken

Balkonhekwerken

Balkonhekken maken wij voor aannemers en particulier. Deze kunnen volledig naar wens van de klant gemaakt worden. Het plaatsen van de balkonhekken kunnen we ook voor u verzorgen.
(Trap) Ballustrades

(Trap) Ballustrades

Voor al uw binnen- en buitentrappen of vides kunnen wij alle gewenste modellen ballustrades leveren. Van strak modern tot een sierlijke, nostalgische stijl.
Inrij- en Schuifpoorten

Inrij- en Schuifpoorten

Wij maken inrijpoorten en schuifpoorten van hout, in alle gewenste modellen. Leverbaar met de modernste bedieningsgemakken. Ook het plaatsen kunnen wij voor u verzorgen.
Automatisering

Automatisering

Voor een uitgebreid pakket aan hekwerkautomatisering en oplossingen voor het beveiligen van percelen, terreinen en gebouwen. Ook voor innovatieve elektronische systemen, voor detectie en toegangscontrole is E. Huybertsen & Zonen uw professionele partner.
Onderhoud & Reparatie

Onderhoud & Reparatie

U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Zoals balkon-trap-sierhekwerk en sierlijsten voor binnen en buiten.
Maatwerk

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen en staan die misschien niet op onze site, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zijn specialisten in maatwerk! Neem contact met ons op!

Contactgegevens

Houtdraaierij Huybertsen & Zonen
Edisonweg 18b
3752 LV Bunschoten-Spakenburg

T +31 (0)33 - 299 68 12
M +31 (0)6 - 40 62 79 64
F +31 (0)33 - 299 68 29
E info@houtdraaierij-huybertsen.nl

Disclaimer

De informatie op deze internet site is naar wat redelijkerwijs mag worden verwacht actueel. Hieraan kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Tevens sluit E. Huybertsen & Zn. elke aansprakelijkheid uit welke hoofde dan ook uit die samenhangt met het gebruik van de informatie op deze internet site.